PDF-XChange PRO hinnasto

Tilaa lisenssi valitsemalla tarvittava lisenssimäärä verkkokaupastamme tai vaihtoehtoisesti tiedustele sähköpostitse asiakaspalvelu@mmpro.fi. Toimistoaikana voit myös soittaa numeroon +358 9 231 22 501.

Tilauksen jälkeen lähetämme lisenssiavaimen ja ohjeen lisenssin aktivoinnista sähköpostitse. Yrityksille on valittavana laskutus verkkokaupan kassalla. Hinnat ALV 0%.

HUOM! Ohjelmisto toimii vain Windows käyttöjärjestelmässä!

Hinnasto on päivitetty 1.7.2024. Käy lataamassa uusin ohjelmaversio 10.3.1.387 (julkaistu 18.6.2024) alimpana olevasta Testiversio -linkistä!

Kun klikkaat hiirellä haluamaasi lisenssipakettia, näet tarkemmat hintatiedot eri ylläpitosopimusvaihtoehdoista.

 

Lisenssipaketit

Kampuslisenssi

Rajoittamaton käyttöoikeus yliopiston laitteistoilla sekä opetustyötä tekevän henkilökunnan kotikoneilla yhdellä paikkakunnalla sijaitsevassa yliopistossa tai korkeakoulussa.

Yhden toimipaikan yrityslisenssi

Yrityslisenssi, jossa rajoittamaton käyttäjämäärä yhdessä toimipaikassa.

Maakohtainen yrityslisenssi

Yrityslisenssi, jossa rajoittamaton käyttäjämäärä kaikissa yrityksen yhdessä maassa sijaitsevissa toimipaikoissa.

Kansainvälinen yrityslisenssi

Yrityslisenssi, < 75 000 käyttäjää kaikissa yrityksen maailmanlaajuisesti sijaitsevissa toimipaikoissa.

Ohjelmiston testiversio

Asennustiedosto sopii PDF-XChange PRO ohjelmiston uusasennukseen, päivitykseen tai koeversioksi. Asentamalla ilman lisenssiavainta ohjelmisto toimii koeversiona ilman aikarajaa. Koeversion toiminta on muuten normaalia, mutta uusia PDF-tiedostoja luotaessa tai valmiita muokattaessa asiakirjan sivun ylänurkkiin tulee mainosvesileimat. Koeversioasennuksen voi helposti muuttaa lisensoiduksi tilaamalla siihen lisenssiavaimen.

Ohjelmisto sisältää PDF-tiedostojen luku- ja muokkausohjelma PDF-XChange Editor Plus:n. Se antaa lukutoiminnon lisäksi työkalut PDF-asiakirjojen monipuoliseen kommentointiin, merkintään ja muokkaukseen. Editor korvaa ohjelmistossa aikaisemman PDF-XChange Viewerin. Editorin ominaisuuksiin kuuluu mm. PDF-asiakirjan tekstin, ominaisuuksien ja sivusisällön suora muokkaus ja Editor Plus:ssa on mahdollista myös luoda täydennettäviä PDF-lomakkeita.

Ohjelmistossa on mukana myös PDF-Tools sekä virtuaalitulostimena PDF-XChange Standard.